16 Nisan 2009 Perşembe

BAKIM .DR.paul öğrencilerine yaşlanmanın psikolojik belirtilerini öğretirken onlara şunu anlatır"hasta ne konuşuyor, nede söylenenleri anlıyor.Bazen saatlerce anlaşılmaz şeyler geveliyor zaman yer yada kişi kavramı yok.Yanlız nasıl oluyorsa kendi adı söylendiğinde tepki veriyor son altı aydır onun yanındayım,ne görünüşü için bir çaba sarfediyor,nede bakım yapılırken yardımcı oluyor.Onu hep başkaları besliyor,yıkıyor ve giydiriyor dişleri yok yiyeceklerin püre halinde verilmesi gerekiyor gömleği salyalarından dolayı sürekli leke içinde, yürümüyor,uykusu sürekli düzensiz gece yarısı uyanıp çığlıklarıyla herkesi uyandırıyor çoğu zaman mutlu ve sevecen fakat bazen ortada bir sebep yokken sinirleniyor biri gelip onu yatıştırana kadar da feryat figan ediyor bağırıyor."Bu olayı anlattıktan sonra DR.paul öğrencilerine böyle birinin bakımını üstlenmek isteyip istemediklerini sorar. Öğrenciler bunu yapamayacaklarını söylerlerDR.paul bunu kendisinin büyük bir zevkle yaptığını ve onlarında yapması gerektiğini söyleyince öğrenciler şaşırırlar.daha sonra DR.paul hastanın fotoğrafını dolaştırmaya başlar.Foğraftaki doktorun altı aylık kızıdır..

10 yorum:

  1. modellerin hepsi birbirinden güzelmiş linkini yazman iyi olmuş böylede çalıyorlar ama en azından üzerinde gerçek sahibinin linki zazmış oluyor.

    YanıtlaSil
  2. emeklerine sağlık canım hepside çok güzel olmuş. yapanların ellerine sağlık iyi günlerde kullansınlar.

    YanıtlaSil
  3. bana ait olmayanları belirtiyorum ..aslında hosuma gitmiyor bana ait olmayanları eklemek ama çok güzeller herkes görsün istiyorum..kendi yaptıklarımı yayınlamak benim için aslında daha hos...tesekkürler canım yorum icin

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı akşamlar blogunuzu çok beyendim elişleriniz çok güzel selamlar

    YanıtlaSil
  5. merhaba kızımın salon takımı dediğiniz örneği nasıl yapıldığını tarif edermisiniz

    YanıtlaSil
  6. Yaptığın bu şeyleri blogunda paylaşman da çok güzel çok faydalı iş yapıyorsun. Bu cicişlerin tarifleri insanlığa katkı yapan şeyler ve bu miras senden kalıyor bize.

    Umarım bize bu güzel dantelleri miras bıraktığın gibi bir gün bir miras avukatı kapını çalar ve sana büyük bir miras getirir sen de mutlu olursun.

    YanıtlaSil